• about19

Produk

  • 4+2 Gigabit PoE Switch

    4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

    4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

    Gigabit Ethernet switch (5 port)

    4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • 8+2 Gigabit PoE Switch

    8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

    8 downlink 10/100/1000Base-TX port Ethernet (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-8 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

    Gigabit Ethernet switch (8 port)

    Ndhukung konversi bebarengan antarane 10/100Base-TX lan 1000Base-TX;
    8 10/100/1000Base-T bandar RJ45;
    10/100/1000Mbps tingkat adaptasi diri, MDI/MDI-X adaptasi diri, lengkap/half-duplex adaptasi diri;
    Ndhukung IEEE 802.3x kontrol aliran full-duplex lan kontrol aliran setengah-duplex Backpressure.
    Link optik lan listrik duwe indikator status sambungan / aktivitas lengkap;
    Kabeh port ndhukung non-blocking wire-speed forwarding kanggo transmisi sing luwih alus;
    Fungsi nyaring siaran, alamat sinau otomatis lan fungsi nganyari otomatis lan mekanisme operasi nyimpen lan maju
    Nganggo sumber daya sing dikembangake dhewe "YOFC" lan desain redundansi dhuwur kanggo nyedhiyakake output daya stabil jangka panjang;
    Plug and play, prasaja lan trep kanggo nggunakake, tanpa setelan;
    Desktop, instalasi tembok;
    Desain kurang daya saka inang, penggemar aktif kanggo nambah boros panas, lan casing logam njamin operasi stabil produk.
    Peralatan kasebut cocog karo standar CCC nasional, tundhuk karo syarat safety, lan aman lan dipercaya kanggo digunakake.

  • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

    16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

    16 downlink 10/100/1000Base-TX port Ethernet (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-18 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

    24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

    Port Uplink: 2 port listrik 10/100/1000Mbps lan port optik 1 Gigabit SFP
    Port downlink: 24 10/100/1000Mbps PoE port sumber daya
    standar PoE: ndhukung IEEE802.3af / ing
    Pasokan daya saben port yaiku 15.4W, lan daya maksimal port siji yaiku 30W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • Industrial grade 5-port Gigabit Ethernet switch

    Kelas industri 5-port Gigabit Ethernet ngalih

    CF-YG1005D seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Gigabit Industrial Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade 8-port Gigabit Ethernet switch

    Kelas industri 8-port Gigabit Ethernet ngalih

    CF-YG1008D seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Gigabit Industrial Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade 8-port Fast Ethernet switch

    Kelas industri 8-port Fast Ethernet ngalih

    CF-YE1008D seri Fast Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet industri Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade gigabit fiber optic transceiver (2 optical and 8 electrical)

    Transceiver serat optik gigabit kelas industri (2 optik lan 8 listrik)

    Transceiver serat optik gigabit 2-cahaya 8-elektrik kelas industri nggunakake desain hardware berkualitas tinggi lan ngetutake spesifikasi desain kelas industri, nggunakake chip kelas industri sing diwasa utama saka manufaktur internasional, prosesor kelas industri kinerja dhuwur, kelas industri. modul daya lan cangkang paduan aluminium kanggo njamin kualitas produk industri.Dhukungan -40 ℃ ~ 85 ℃ suhu lingkungan kerja, kelas proteksi IP40, proteksi kilat mode umum ≥4KV, desain catu daya proteksi anti-getaran, standar interferensi elektromagnetik Lv4, kejut lan resistensi getaran, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi andal sanajan ing lingkungan sing atos.Seri iki kompatibel karo pemasangan rel lan panggunaan desktop.

  • Industrial grade three-in-one light cat

    Kucing ringan kelas industri telu-ing-siji

    CF-RS485/232/422 punika multi-fungsi RS485/232/422 RS-485 antarmuka serat optik MODEM.Iku pilihan sing paling apik kanggo nyambungake Remote Terminal Unit (RTU) kanggo host komputer (HOST) utawa sistem distribusi data akuisisi (SCADA) controller.
    Produk kasebut nggunakake serat optik minangka media transmisi, sing ningkatake kinerja transmisi sistem lan kanthi efektif ngindhari ancaman kanggo peralatan komunikasi kayata sambaran petir, lonjakan lan gangguan elektromagnetik ing lingkungan sing atos.

  • Industrial grade gigabit fiber optic transceiver (one light and four electricity)

    Transceiver serat optik gigabit kelas industri (siji cahya lan papat listrik)

    Transceiver serat optik 4-listrik gigabit kelas industri nggunakake desain hardware berkualitas tinggi lan ngetutake spesifikasi desain kelas industri.Iku adopts mainstream diwasa Kripik industri-bahan saka manufaktur internasional,-kinerja dhuwur industri-bahan prosesor, industri-bahan modul daya lan aluminium casings kanggo mesthekake kualitas Industrial-bahan prodhuk.Dhukungan -40 ℃ ~ 85 ℃ suhu lingkungan kerja, kelas proteksi IP40, proteksi kilat mode umum ≥4KV, desain catu daya proteksi anti-getaran, standar interferensi elektromagnetik Lv4, kejut lan resistensi getaran, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi andal sanajan ing lingkungan sing atos.Seri iki kompatibel karo pemasangan rel lan panggunaan desktop.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2