• about19

Sajarah

Picture

2009

Nggawe OEM lan ODM OEM, kita wis maju

Movie

2016

Huizhou Changfei Photoelectric Technology Co., Ltd. didegake lan didaftar, lan menang penghargaan inovasi ilmiah lan teknologi peralatan polisi China ing taun sing padha

Picture

2017

Jaringan pemasaran nyakup luwih saka 10 provinsi, kutha lan wilayah otonomi ing Daratan Cina, lan menangake sepuluh produk anyar Keamanan China ing 2017 Penghargaan Produk

Location

2018

Jaringan pemasaran nyakup luwih saka 30 provinsi, kutha lan wilayah otonomi ing Daratan Cina, lan anak perusahaan Guangdong zhongshian Technology Co., Ltd. didegake.Ing taun kang padha, menang account dianjurake kanggo construction kutha pinter China

Location

2019

Mbukak luwih saka 500 toko layanan sawise-sales kanthi standar terpadu lan menangake sepuluh merek paling berpengaruh ing keamanan China ing taun sing padha.

Movie

2021

Menang merek kanthi nilai investasi paling akeh ing 2019

Picture

2022

Diajeni minangka anggota Paguyuban