• about19

Serat Transceiver

  • 100M fiber optic transceiver (one optical and two electrical)

    100M serat optik transceiver (siji optik lan loro listrik)

    1 155Mbps port optik, 2 10/100Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode dual-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • 100M fiber optic transceiver (one optical and two electrical)

    100M serat optik transceiver (siji optik lan loro listrik)

    1 155Mbps port optik, 2 10/100Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode serat tunggal SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • 100M fiber optic transceiver (one light and 8 electricity)

    Transceiver serat optik 100M (siji cahya lan 8 listrik)

    1 155Mbps port optik, 2 10/100Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode dual-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (2 optical and 4 electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (2 optik lan 4 listrik)

    2 port optik 1.25Gbps, 4 port listrik adaptif otomatis 4 10/100/1000Mbps
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode serat tunggal SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (one light and one electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji cahya lan siji listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 1 10/100/1000Mbps port listrik adaptif mandiri
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode dual-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (one optical and two electrical)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji optik lan loro listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 2 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode dual-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit Fiber Transceivers

    Transceiver Serat Gigabit

    1 1.25Gbps port optik, 2 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode serat tunggal SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (one optical and four electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji optik lan papat listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 4 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Multimode dual serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat bisa tekan 2KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (one light and 8 electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji cahya lan 8 listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 8 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode dual-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak

  • Gigabit fiber optic transceiver (one light and 8 electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji cahya lan 8 listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 8 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode serat tunggal SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak