• about19

Ngalih POE

  • 4+2 Gigabit PoE Switch

    4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

    4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

    Gigabit Ethernet switch (5 port)

    4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • 8+2 Gigabit PoE Switch

    8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

    8 downlink 10/100/1000Base-TX port Ethernet (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-8 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

    Gigabit Ethernet switch (8 port)

    Ndhukung konversi bebarengan antarane 10/100Base-TX lan 1000Base-TX;
    8 10/100/1000Base-T bandar RJ45;
    10/100/1000Mbps tingkat adaptasi diri, MDI/MDI-X adaptasi diri, lengkap/half-duplex adaptasi diri;
    Ndhukung IEEE 802.3x kontrol aliran full-duplex lan kontrol aliran setengah-duplex Backpressure.
    Link optik lan listrik duwe indikator status sambungan / aktivitas lengkap;
    Kabeh port ndhukung non-blocking wire-speed forwarding kanggo transmisi sing luwih alus;
    Fungsi nyaring siaran, alamat sinau otomatis lan fungsi nganyari otomatis lan mekanisme operasi nyimpen lan maju
    Nganggo sumber daya sing dikembangake dhewe "YOFC" lan desain redundansi dhuwur kanggo nyedhiyakake output daya stabil jangka panjang;
    Plug and play, prasaja lan trep kanggo nggunakake, tanpa setelan;
    Desktop, instalasi tembok;
    Desain kurang daya saka inang, penggemar aktif kanggo nambah boros panas, lan casing logam njamin operasi stabil produk.
    Peralatan kasebut cocog karo standar CCC nasional, tundhuk karo syarat safety, lan aman lan dipercaya kanggo digunakake.

  • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

    16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

    16 downlink 10/100/1000Base-TX port Ethernet (port PoE)
    2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
    1-18 port ndhukung 24V standar PoE power supply
    Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok

  • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

    24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

    Port Uplink: 2 port listrik 10/100/1000Mbps lan port optik 1 Gigabit SFP
    Port downlink: 24 10/100/1000Mbps PoE port sumber daya
    standar PoE: ndhukung IEEE802.3af / ing
    Pasokan daya saben port yaiku 15.4W, lan daya maksimal port siji yaiku 30W
    Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
    Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
    Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
    Desktop, dipasang ing tembok