• about19

Saklar Kelas Industri

  • Industrial grade 5-port Gigabit Ethernet switch

    Kelas industri 5-port Gigabit Ethernet ngalih

    CF-YG1005D seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Gigabit Industrial Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade 8-port Gigabit Ethernet switch

    Kelas industri 8-port Gigabit Ethernet ngalih

    CF-YG1008D seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Gigabit Industrial Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade 8-port Fast Ethernet switch

    Kelas industri 8-port Fast Ethernet ngalih

    CF-YE1008D seri Fast Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet industri Ethernet ngalih independen dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

  • Industrial grade gigabit fiber optic transceiver (2 optical and 8 electrical)

    Transceiver serat optik gigabit kelas industri (2 optik lan 8 listrik)

    Transceiver serat optik gigabit 2-cahaya 8-elektrik kelas industri nggunakake desain hardware berkualitas tinggi lan ngetutake spesifikasi desain kelas industri, nggunakake chip kelas industri sing diwasa utama saka manufaktur internasional, prosesor kelas industri kinerja dhuwur, kelas industri. modul daya lan cangkang paduan aluminium kanggo njamin kualitas produk industri.Dhukungan -40 ℃ ~ 85 ℃ suhu lingkungan kerja, kelas proteksi IP40, proteksi kilat mode umum ≥4KV, desain catu daya proteksi anti-getaran, standar interferensi elektromagnetik Lv4, kejut lan resistensi getaran, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi andal sanajan ing lingkungan sing atos.Seri iki kompatibel karo pemasangan rel lan panggunaan desktop.

  • Industrial grade three-in-one light cat

    Kucing ringan kelas industri telu-ing-siji

    CF-RS485/232/422 punika multi-fungsi RS485/232/422 RS-485 antarmuka serat optik MODEM.Iku pilihan sing paling apik kanggo nyambungake Remote Terminal Unit (RTU) kanggo host komputer (HOST) utawa sistem distribusi data akuisisi (SCADA) controller.
    Produk kasebut nggunakake serat optik minangka media transmisi, sing ningkatake kinerja transmisi sistem lan kanthi efektif ngindhari ancaman kanggo peralatan komunikasi kayata sambaran petir, lonjakan lan gangguan elektromagnetik ing lingkungan sing atos.

  • Industrial grade gigabit fiber optic transceiver (one light and four electricity)

    Transceiver serat optik gigabit kelas industri (siji cahya lan papat listrik)

    Transceiver serat optik 4-listrik gigabit kelas industri nggunakake desain hardware berkualitas tinggi lan ngetutake spesifikasi desain kelas industri.Iku adopts mainstream diwasa Kripik industri-bahan saka manufaktur internasional,-kinerja dhuwur industri-bahan prosesor, industri-bahan modul daya lan aluminium casings kanggo mesthekake kualitas Industrial-bahan prodhuk.Dhukungan -40 ℃ ~ 85 ℃ suhu lingkungan kerja, kelas proteksi IP40, proteksi kilat mode umum ≥4KV, desain catu daya proteksi anti-getaran, standar interferensi elektromagnetik Lv4, kejut lan resistensi getaran, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi andal sanajan ing lingkungan sing atos.Seri iki kompatibel karo pemasangan rel lan panggunaan desktop.

  • Industrial grade Gigabit fiber optic transceiver (one optical and one electrical)

    Transceiver serat optik Gigabit kelas industri (siji optik lan siji listrik)

    Transceiver serat optik gigabit 1-optik 1-listrik kelas industri nggunakake desain hardware berkualitas tinggi lan ngetutake spesifikasi desain kelas industri.Iku adopts mainstream diwasa Kripik industri-bahan saka manufaktur internasional,-kinerja dhuwur industri-bahan prosesor, industri-bahan modul daya lan meriam paduan aluminium kanggo njamin kualitas Industrial-bahan prodhuk.Dhukungan -40 ℃ ~ 85 ℃ suhu lingkungan kerja, kelas proteksi IP40, proteksi kilat mode umum ≥4KV, desain catu daya proteksi anti-getaran, standar interferensi elektromagnetik Lv4, kejut lan resistensi getaran, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi andal sanajan ing lingkungan sing atos.Seri iki kompatibel karo pemasangan rel lan panggunaan desktop.