• about19

Babagan awake dhewe

Huizhou Changfei Optoelektronik Technology Co., Ltd.

Diadegake ing taun 2009 lan didaftar ing 2016. Iku perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan lan produksi macem-macem seri produk kayata peralatan komunikasi serat optik 5G, transceiver serat optik, saklar sing dikelola kelas industri, kelas industri. transceiver, switch POE, switch jaringan, jembatan nirkabel, modul optik, lan sapiturute, lan wis nglumpukake akeh pengalaman R&D lan paten riset ilmiah produk optoelektronik.

Jaringan pemasaran nyakup luwih saka 30 provinsi, kotamadya lan wilayah otonomi ing daratan China lan luwih saka 200 negara lan wilayah ing jaban rangkah.Layanan pra-sale, in-sale lan sawise-sale profesional lan wicaksana.Ana luwih saka 500 toko layanan sawise-sales standar terpadu ing saindenging jagad, sing njamin layanan pokok sing cepet, pas wektune, efisien lan trep.

Apa sing kita lakoni

Huizhou Changfei nduweni lini produk sing relatif lengkap lan solusi terpadu ing industri komunikasi optik.Liwat macem-macem produk sing dikelola lan non-custodial lan layanan komunikasi profesional, bisa kanthi fleksibel nyukupi kabutuhan macem-macem proyek ing saindenging negara.Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, Huizhou Changfei wis netepake saluran sales global lan sistem layanan, lan wis teknologi inti dhewe lan tim inovasi.

Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan akeh digunakake ing kothak cerdas, tenaga nuklir, tenaga angin, petrokimia, transit rel, transportasi cerdas kutha, kutha sing aman, pengiriman lan industri liyane.

1 (4)

Huizhou Changfei Company attaches gedhe wigati kanggo aplikasi teknologi majeng, saya innovates lan nambah teknologi, lan aplikasi macem-macem teknologi canggih ing proses produksi kanggo njamin kualitas banget.Cara tes sampurna.Sadurunge produk dilebokake ing pasar, simulasi kanggo mbukak lan nyoba ing kahanan kerja sing angel banget, sing njamin keandalan produk kasebut.15 yuta pangguna global, luwih saka sepuluh sertifikasi resmi ing omah lan ing luar negeri, lan puluhan penghargaan industri cukup kanggo nyekseni kualitas internasional produk Huizhou Changfei.

Budaya perusahaan kita

Technician soldering components to a PCB in electronics factory
Worker woman in modern factory operating a soldering machine for electronics production line

Wiwit diadegake, Changfei Huizhou wis ngupayakake tuwuh dadi gelombang ing industri keamanan.Ing wiwitan panyiapan, mung ana sawetara meja, lan saiki duwe bengkel gedhe 20.000 meter persegi;iku wis thukul saka tim R&D 2-wong ing awal panyiapan kanggo tim R&D 50-wong.Saka "bengkel cilik" wiwitan sing kurang saka 10 wong nganti skala 500 wong, rata-rata penghasilan taunan 600 yuta;semangat kepinteran, saiki karo goal saka mromosiaken pangembangan industri, revitalizing ilmu lan teknologi nasional, lan nambah luster kanggo ngimpi Cina, Huizhou Changfei Misi lan tanggung jawab wis dawa ngluwihi orane katrangan saka perusahaan.Iki ana hubungane karo budaya perusahaan kita:

Semangat perusahaan: terus nambah, dadi wani ing inovasi
Filosofi bisnis: penciptaan nilai, kerjasama win-win, pembangunan sustainable
Konsep layanan: tulus, cepet, profesional, efisien, layanan pokok
Vision: Kanggo mbangun perusahaan peralatan transmisi komunikasi anjog ing donya lan entuk merek donya abad-lawas
Misi: kanggo mbantu pelanggan sukses, kanggo nggayuh impen karyawan

Apa milih kita

Paten:Kabeh paten ing produk kita.

pengalaman:Luwih saka sepuluh taun manufaktur lan teknologi wis entuk kapercayan para pelanggan, lan produk kita wis didol ing luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad lan wis akeh dipuji lan dipuji dening pangguna.

Sertifikat:CCC, CE-EMC, CE-LVD, RoHS, FCC, sertifikat ISO 9001 lan sertifikat BSCI.

Jaminan Mutu:100% tes penuaan produksi massal, 100% inspeksi materi, 100% tes kinerja.

Layanan Garansi:Panggantos setaun, layanan sawise-sales umur.

Nyedhiyani dhukungan:Nyedhiyani informasi teknis lan dhukungan pelatihan teknis kanthi rutin.

Departemen R&D:Tim R&D kalebu insinyur elektronik, insinyur struktur lan desainer eksterior.

Rantai produksi modern:bengkel peralatan produksi otomatis majeng, kalebu bengkel injeksi, bengkel stamping logam, bengkel trafo, bengkel kawat, bengkel patch, bengkel plug-in, bengkel perakitan, bengkel penuaan lan akeh bengkel produksi liyane.

2 (2)