Kita Nyedhiyakake Peralatan Berkualitas Tinggi

Peralatan Gencor

  • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

    24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

    gambaran produk: Ngalih iki 24-port 100 Gigabit ngatur PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan HD lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).24 10/100/1000Mbps port listrik downlink, 2 10/100/1000Mbps port listrik lan...

  • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

    Gigabit Ethernet switch (8 port)

    gambaran produk: Ngalih iki 10-port Gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).8 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/1000Mbps uplink ele...

  • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

    Gigabit Ethernet switch (5 port)

    gambaran produk: CF-G105W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Iku cocok kanggo ...

  • 4+2 Gigabit PoE Switch

    4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

    gambaran produk: Ngalih iki 6-port gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).4 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/1000Mbps uplink...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • Technology

Katrangan singkat:

Huizhou Changfei wis suwe setya nyedhiyakake solusi transmisi sakabèhé sing luwih maju lan produk lan layanan sing berkualitas.Wis nglumpukake akeh pengalaman ing riset lan pangembangan produk optoelektronik lan paten riset ilmiah, lan wis entuk pujian unanimous saka luwih saka 360 distributor lan agen ing luwih saka 100 negara ing saindenging jagad.Huizhou Changfei sing tanggung jawab misi sosial, ngembangake seri produk kayata switch sing dikelola kelas industri kanggo peralatan komunikasi serat optik 5G, POE cerdas, switch jaringan, modul optik SFP, lan menehi kontribusi sing luar biasa kanggo mupangat industri manungsa.

Melu kegiatan pameran

Acara & Pameran Dagang

  • Kepiye cara milih saklar kanthi bener ing proyek pemantauan?

    Bubar, kanca takon, carane akeh kamera ndjogo jaringan bisa ngalih drive?Carane akeh ngalih gigabit bisa disambungake menyang 2 yuta kamera jaringan?24 kepala jaringan, bisa nggunakake 24-port 100M ngalih?masalah kuwi.Dina iki, ayo ndeleng hubungan antarane nomer ...

  • Cara nggunakake transceiver ing serat optik

    Transceiver serat optik bisa gampang nggabungake sistem kabel adhedhasar tembaga menyang sistem kabel serat optik, kanthi keluwesan sing kuat lan kinerja biaya sing dhuwur.Biasane, bisa ngowahi sinyal listrik dadi sinyal optik (lan kosok balene) kanggo ngluwihi jarak transmisi.Dadi, carane nggunakake f ...

  • Ajar sampeyan sinau babagan sumber daya POE!

    Kanca-kanca akeh sing takon kaping pirang-pirang apa dayane stabil?Apa kabel paling apik kanggo sumber daya poe?Apa nggunakake switch poe kanggo daya kamera isih ora tampilan?lan liya-liyane, nyatane, iki ana hubungane karo kelangan daya sumber daya POE, sing gampang digatekake ing proj ...

  • Apa sampeyan ngerti carane akeh watt daya saka kamera ndjogo diwilang?

    Kanggo njawab pitakonan akeh wong takon dina: Carane akeh sumber daya W DC 12V2A daya kamera ndjogo, carane ngetung?Babagan pitakonan iki, jawaban sing diwenehake dening para profesional sing beda-beda ora padha.Umumé, ana jawaban ing ngisor iki: ①24W, daya umum...

  • Kepiye carane entuk transmisi jarak jauh puluhan kilometer?Kanthi rong kothak cilik?Cepet ngumpulake poin kawruh!

    Nalika nerangake transmisi long-distance, considering biaya, driver lawas pisanan bakal mikir bab loro: transceiver serat optik lan kreteg.Kanthi serat optik, gunakake transceiver.Yen ora ana serat optik, iku gumantung apa lingkungan nyata bisa nyambung menyang jembatan.More t...

  • brand01
  • brand02 (1)
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05