• about19

24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

Katrangan singkat:

Port Uplink: 2 port listrik 10/100/1000Mbps lan port optik 1 Gigabit SFP
Port downlink: 24 10/100/1000Mbps PoE port sumber daya
standar PoE: ndhukung IEEE802.3af / ing
Pasokan daya saben port yaiku 15.4W, lan daya maksimal port siji yaiku 30W
Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
Desktop, dipasang ing tembok


Detail Produk

Tag produk

deskripsi produk:

Ngalih iki 24-port 100 Gigabit ngatur PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta HD ngawasi jaringan lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).
24 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/1000Mbps port listrik lan 1 Gigabit SFP port optik, kang 100 Gigabit downlink port 1-24 kabeh ndhukung IEEE802.3af/ing standar PoE power supply, Output maksimum saka port siji 30W, lan output PoE maksimum kabèh mesin 65W.Desain dual port uplink Gigabit lengkap bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan NVR lokal lan switch agregasi utawa piranti jaringan eksternal.Desain switch pilihan mode sistem sing unik ngidini pangguna milih mode kerja sing wis disetel miturut kahanan nyata aplikasi jaringan, supaya bisa adaptasi karo lingkungan jaringan sing ganti.Cocog banget kanggo hotel, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.

model CF-PGE2124N
Karakteristik Pelabuhan Port downlink 24 port PoE 10/100/1000Mbps
Pelabuhan hulu 2 port tembaga 10/100/1000Mbps lan port optik 1 Gigabit SFP
Fitur PoE standar PoE Sumber daya DC24V wajib standar
Mode sumber daya PoE Mid-End Jumper: 4/5 (+), 7/8 (-)
daya output PoE Output PoE port tunggal ≤ 30W (24V DC);Kabeh daya output PoE ≤ 120W
kinerja exchange standar web IEEE802.3;IEEE802.3u;IEEE 802.3x
kapasitas exchange 36Gbps
rate forwarding paket 26.784Mpps
Metode pertukaran Simpen lan maju (kacepetan kabel lengkap)
Tingkat perlindungan pangayoman kilat 4KV standar eksekutif: IEC61000-4
Proteksi statis Discharge kontak 6KV;discharge udhara 8KV;standar eksekutif: IEC61000-4-2
ngalih DIP OFF Tingkat port 1-24 yaiku 1000Mbps, jarak transmisi 100 meter.
ON Tingkat port 1-24 yaiku 1000Mbps, jarak transmisi 250 meter.
Spesifikasi Daya Tegangan input AC 110-260V 50-60Hz
Daya Output DC 24V 5A
konsumsi daya mesin Konsumsi daya siyaga: <5W;konsumsi daya mbukak lengkap: <120W
Indikator LED PWRER Indikator Daya
Ngluwihi Indikator DIP switch
indikator jaringan 26*Link/Undhang-Ijo
Indikator PoE 24*PoE-Abang
Karakteristik lingkungan Suhu operasi -20 ℃ ~ +60 ℃
suhu panyimpenan -30 ℃ ~ +75 ℃
Kelembapan kerja 5%-95% (ora ana kondensasi)
struktur njaba Ukuran produk (L × D × H): 310mm × 180mm × 44mm
Cara instalasi Desktop, dipasang ing tembok
bobot bobot net: 700g;Bobot reged: 950g

 

Kaluwihan POE ing bidang keamanan

Apa kaluwihan POE ing bidang keamanan?Utamane dibayangke ing telung aspek kabel, hemat energi lan keluwesan, safety lan penak.Editor switch POE ing ngisor iki bakal nggawa sampeyan ngerti kanthi rinci.

Kaping pisanan, saliyane nyedhiyakake dhukungan daya universal kanggo piranti sing disambungake, modul POE nyuda biaya panyebaran total kanggo nggabungake piranti sing didhukung menyang infrastruktur IP terpadu.modul POE ngilangke perlu kanggo nginstal sambungan daya tembok kanggo piranti pungkasan, mangkono ngurangi biaya stopkontak daya gadhah piranti mburi ndhukung.

Kapindho, nyedhiyakake keluwesan sing luwih gedhe kanthi nginstal peralatan konektivitas jaringan ing lokasi sing nggunakake daya AC lokal luwih angel.Modul panampa daya POE nduweni fungsi ndhukung sirkuit identifikasi daya.Nalika UPS digunakake kanggo sumber daya, kaluwihan saka hemat energi luwih ketok.

Katelu, nalika intruder nyeret obyek, bisa nyegah kahanan sing kamera ndjogo ora bisa digunakake amarga sirkuit short circuit, uninterruptible power supply system (UPS) nggunakake teknologi PoE luwih aman, sapisan gedhe-ukuran. Gagal daya occurs, iku Long-term pangayoman keamanan bisa dijamin.Ing proses wiring, gangguan antarane sinyal bisa suda.Saliyane kamera, pasar kanggo sistem kontrol akses, pelacakan identifikasi frekuensi radio (RFID), biometrik, detektor geni, lan piranti keamanan liyane saya tambah berkat teknologi PoE.Akeh panyedhiya peralatan kontrol akses saiki nawakake macem-macem pengenal basis PoE, pengontrol, lan kunci respon cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

      16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 18-port 100 Gigabit unmanaged Poe ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).16 10/100/1000Mbps downlink kabel listrik...

    • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

      Gigabit Ethernet switch (8 port)

      gambaran produk: CF-G108W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...

    • 4+2 Gigabit PoE Switch

      4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 6-port gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).4 10/100/1000Mbps port listrik downlink, 2 1...

    • 8+2 Gigabit PoE Switch

      8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 10-port Gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).8 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2...

    • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

      Gigabit Ethernet switch (5 port)

      gambaran produk: CF-G105W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...