• about19

Apa sampeyan ngerti carane akeh watt daya saka kamera ndjogo diwilang?

Kanggo mangsuli pitakon akeh wong saiki:
Carane akeh sumber daya W DC 12V2A daya kamera ndjogo, carane ngetung?
Babagan pitakonan iki, jawaban sing diwenehake dening para profesional sing beda-beda ora padha.Umumé, ana jawaban ing ngisor iki:
①24W, daya saka kamera ndjogo umum dadi akeh daya
②10W utawa luwih.Yen ana daya LED infra merah, bakal nambah gumantung saka jumlah LED
Nyatane, ing masalah iki, kita bisa ndeleng kanthi cara iki
12V * 2A = 24W Iki minangka konsumsi daya 2 kamera pengawasan, yaiku daya
Yen sumber daya switching 12V10A bisa nggawa sawetara kamera ndjogo 12V2A
Daya dirating saka sumber daya: 12X10 = 120W;daya dirating saka kamera ndjogo: 12X2 = 24W;ing syarat-syarat saiki: 10A dibagi 2A = 5;babagan daya: 120W dibagi 24W = 5;supaya 5 bisa diinstal (karo voltase padha Ing kasus iki, kang kurang saiki lan daya, nggunakake minangka standar).
Dadi saiki intuisi banget kanggo bali lan ngerti hubungane antarane daya kamera lan sumber daya.


Wektu kirim: Mar-17-2022