• about19

Jembatan Nirkabel

  • Gigabit fiber optic transceiver (one light and 8 electricity)

    Gigabit fiber optic transceiver (siji cahya lan 8 listrik)

    1 1.25Gbps port optik, 8 10/100/1000Mbps port listrik adaptif otomatis
    Dhukungan MDI/MDI-X self-adaptation, full/half duplex self-adaptation
    Single-mode single-serat SC mode antarmuka, jarak transmisi serat optik bisa tekan 20KM
    Indikator LED dinamis, tampilan wektu nyata saka status kerja piranti saiki
    Prasaja kanggo nggunakake, plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake
    Dhukungan suhu kerja -20 ℃ ~ 70 ℃
    Desain cangkang wesi sing apik banget, ndhukung instalasi sing dipasang ing rak