• about19

Gigabit Ethernet switch (8 port)

Katrangan singkat:

Ndhukung konversi bebarengan antarane 10/100Base-TX lan 1000Base-TX;
8 10/100/1000Base-T bandar RJ45;
10/100/1000Mbps tingkat adaptasi diri, MDI/MDI-X adaptasi diri, lengkap/half-duplex adaptasi diri;
Ndhukung IEEE 802.3x kontrol aliran full-duplex lan kontrol aliran setengah-duplex Backpressure.
Link optik lan listrik duwe indikator status sambungan / aktivitas lengkap;
Kabeh port ndhukung non-blocking wire-speed forwarding kanggo transmisi sing luwih alus;
Fungsi nyaring siaran, alamat sinau otomatis lan fungsi nganyari otomatis lan mekanisme operasi nyimpen lan maju
Nganggo sumber daya sing dikembangake dhewe "YOFC" lan desain redundansi dhuwur kanggo nyedhiyakake output daya stabil jangka panjang;
Plug and play, prasaja lan trep kanggo nggunakake, tanpa setelan;
Desktop, instalasi tembok;
Desain kurang daya saka inang, penggemar aktif kanggo nambah boros panas, lan casing logam njamin operasi stabil produk.
Peralatan kasebut cocog karo standar CCC nasional, tundhuk karo syarat safety, lan aman lan dipercaya kanggo digunakake.


Detail Produk

Tag produk

deskripsi produk:

CF-G108W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

2 (1)
2 (5)
model CF-G108W
port tetep 8 10/100/1000Base-TXRJ45 bandar
  IEEE802.1d Spanning Tree
Fitur port jaringan Konektor listrik: RJ45
Jarak transmisi: ≤100 meter
Kinerja Cara nerusake: nyimpen lan nerusake
Bandwidth Backplane: 16Gbps
Cache penerusan paket: 4M
Spesifikasi Daya Cache penerusan paket: 4M
Total daya saka kabèh mesin: 10W
Konsumsi daya siyaga: <3.1W (konsumsi daya kabeh mesin)
Konsumsi daya beban penuh: <6W (konsumsi daya kabeh)
Indikator LED Indikator daya: PWR (ijo);
Indikator data: Link/Act (hijau)
daftar packing Jeneng barang jumlah unit
8-port Gigabit Ethernet switch (CF-G108W) 1 menara
Adaptor daya eksternal 12V/1A 2 ngudani
Kertu garansi lan sertifikat 1 nuduhake
Pandhuan wiwitan cepet 1 nuduhake
nomer produk katrangan produk
CF-G105W Jinis radio njaba 5-port Gigabit Ethernet ngalih, 5 port listrik RJ45: 10/100/1000Mbps, 100m;adaptor daya external: input AC 100V-240V, output DC 5V/1A
CF-G108W Jinis radio njaba 8-port Gigabit Ethernet ngalih, 8 port listrik RJ45: 10/100/1000Mbps, 100m;adaptor daya external: input AC 100V-240V, output DC 12V / 1A

Ngalih alur kerja?
1. Learning lan akuisisi: Ngalih bakal sinau alamat MAC sumber pigura data sing ditampa;

1. Nalika ngalih nampa pigura data saka port tartamtu, bakal maca alamat MAC sumber pigura lan isi alamat MAC lan port sing cocog ing meja MAC.Saklar tegese "switch" lan minangka piranti jaringan sing digunakake kanggo ngirim sinyal listrik (optik).Bisa nyedhiyakake jalur sinyal listrik eksklusif kanggo rong titik jaringan saklar akses.Ngalih Saklar paling umum yaiku saklar Ethernet.Sing umum liyane yaiku switch swara telpon, switch serat lan liya-liyane.

2. Kadaluwarsa: Entri MAC sing disinaoni liwat proses pembelajaran duwe stempel wektu, lan stempel wektu iki digunakake kanggo mbusak entri lawas saka tabel MAC.

1. Nalika entri digawe ing meja MAC, iku bakal miwiti ngetang nggunakake cap wektu minangka nilai wiwitan.Sawise nilai count tekan 0, entri dibusak;

2. Yen ngalih nampa pigura karo sumber MAC padha saka port padha sadurunge entri dibusak, bakal refresh entri ing meja;

3. Entri bakal dibusak nalika pigura MAC sumber isih ora ditampa saka port sawise Nilai count cap wektu tekan 0.

3. Banjir: Proses ngalih ngirim pigura kanggo kabeh bandar kajaba port panampa disebut banjir.

1. Nalika nampa pigura data sing alamat MAC tujuan ora ing meja MAC, ngalih ora ngerti port kanggo ngirim pigura, lan bakal banjir ing wektu iki;

2. Nalika pigura karo alamat MAC panggonan minangka alamat siaran ditampa, bakal banjir;

3. Nalika pigura sing alamat MAC tujuan minangka alamat multicast (multicast) ditampa, bakal banjir.

4. Terusake selektif: Sawise mriksa alamat MAC pigura, proses nerusake pigura saka port sing cocog diarani maju selektif.

1. Sawise ngalih nampa pigura data, yen alamat MAC pigura ing Tabel MAC, bakal nerusake pigura menyang port cocog tinimbang banjir kanggo kabeh bandar.

5. Nyaring: Ing sawetara kasus, pigura ora bakal diterusake.

1. Ngalih ora bakal nerusake pigura menyang port sing nampa pigura;

2. Ngalih bakal discard pigura rusak lan ora nerusake, kayata pigura sing ora pass mriksa CRC, etc.;

3. Amarga sawetara pigura setelan keamanan ora bakal diterusake dening ngalih, kayata ACL basis alamat MAC, VLAN, etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

      16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 18-port 100 Gigabit unmanaged Poe ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).16 10/100/1000Mbps downlink kabel listrik...

    • 4+2 Gigabit PoE Switch

      4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 6-port gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).4 10/100/1000Mbps port listrik downlink, 2 1...

    • 8+2 Gigabit PoE Switch

      8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 10-port Gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).8 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2...

    • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

      Gigabit Ethernet switch (5 port)

      gambaran produk: CF-G105W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...

    • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

      24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 24-port 100 Gigabit ngatur PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan HD lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).24 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/10...