• about19

Gigabit Ethernet switch (5 port)

Katrangan singkat:

4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
Desktop, dipasang ing tembok


Detail Produk

Tag produk

deskripsi produk:
CF-G105W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan kanthi efektif bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar ing lingkungan pemantauan definisi tinggi.Cocog kanggo hotel, bank, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.Model manajemen non-jaringan, plug and play, ora ana konfigurasi sing dibutuhake, gampang digunakake.

model CF-G105W    
port tetep 5 10/100/1000Base-TX RJ 45 portir    
Standar protokol IEEE 802.310Base-T    
IEEE 802.3u100Base-TX    
EEE 802.3ab1000Base-T    
Fitur port jaringan Konektor listrik: RJ45    
Tingkat transmisi: 10/100/1000Mbps    
Tipe kabel adaptif: UTP-5E utawa luwih dhuwur    
Jarak transmisi: ≤100 meter    
Kinerja Cara nerusake: nyimpen lan nerusake    
Bandwidth Backplane: 10Gbps    
> Tingkat penerusan paket: 7.44Mpps    
> Tabel alamat MAC: 8K    
Cache penerusan paket: 4M    
Spesifikasi Daya > Adaptor daya njaba: DC5V1A    
Total daya saka kabèh mesin: 5W    
Konsumsi daya siyaga: <1.3W (konsumsi daya kabeh mesin)    
Konsumsi daya beban penuh: <3W (kabeh konsumsi daya)    
Indikator LED Indikator daya: PWR (ijo);    
> Indikator data: Link/Act (green)    
daftar packing Jeneng barang jumlah unit
5-port Gigabit Ethernet switch (CF-G105W) 1 menara
Adaptor daya eksternal 5V/1A 2 ngudani
Kertu garansi lan sertifikat 1 nuduhake
Pandhuan wiwitan cepet 1 nuduhake
nomer produk katrangan produk    
CF-G105W Jinis radio njaba 5-port Gigabit Ethernet ngalih, 5 port listrik RJ45: 10/100/1000Mbps, 100m;adaptor daya external: input AC 100V-240V, output DC 5V/1A    
CF-G108W Jinis radio njaba 8-port Gigabit Ethernet ngalih, 8 port listrik RJ45: 10/100/1000Mbps, 100m;adaptor daya external: input AC 100V-240V, output DC 12V / 1A    

Apa kaluwihan saka ngalih poe
Apa saklar poe industri?

Sumber daya Poe didhukung dening kabel jaringan, yaiku kabel jaringan sing ngirim data uga bisa ngirim daya, sing ora mung bisa nyederhanakake proses konstruksi, nyuda biaya instalasi, nanging uga luwih larang lan luwih aman.Antarane wong-wong mau, ngalih poe duwe kinerja dhuwur, prasaja lan trep nggunakake, Manajemen prasaja, jaringan trep, biaya construction kurang, lan akeh disenengi dening engineers keamanan, kang uga faktor sing nggawe industri saklar poe liyane lan liyane populer.
Apa kaluwihan saklar poe industri?

1. Keamanan dhuwur.
Kita kabeh ngerti, voltase 220V mbebayani banget, lan kabel sumber daya asring rusak, sing mbebayani banget, utamane ing badai.Sawise peralatan listrik rusak, bocor ora bisa dihindari.Panggunaan saklar poe industri luwih aman.Kaping pisanan, ora perlu narik sumber daya, nyedhiyakake voltase aman 48V.Sing paling penting, saklar PoE saiki duwe desain proteksi kilat profesional, sing bisa aman sanajan ing wilayah sing rawan kilat.

2. Instalasi fleksibel.

Cara kabel tradisional bakal mengaruhi organisasi jaringan sistem pemantauan, nyebabake ora bisa nginstal pemantauan ing sawetara panggonan sing ora cocok kanggo kabel.Nanging, nggunakake saklar poe kanggo wektu sumber daya, lokasi lan alangan lingkungan bakal nggawe organisasi jaringan luwih fleksibel, lan kamera bisa diinstal ing bakal.

3. Gampang

Sadurunge teknologi poe dadi populer, umume didhukung dening soket daya 220V.Cara konstruksi iki relatif kaku, amarga ora saben panggonan bisa narik utawa nginstal daya.Mula, lokasi kamera sing paling apik asring dihalangi dening macem-macem faktor lan kudu diganti, nyebabake akeh titik buta ngawasi.Sawise teknologi PoE diwasa, iki bisa ditanggulangi.Sawise kabeh, kabel jaringan uga bisa powered by poe.

4. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan.

Cara sumber daya 220V tradisional mbutuhake kabel skala gedhe.Sajrone transmisi, mundhut cukup gedhe, lan luwih adoh, luwih gedhe mundhut.Teknologi PoE paling anyar nggunakake teknologi perlindungan lingkungan karbon rendah, lan kerugian kasebut sithik banget.Ing jangka panjang, uga bisa dadi hemat energi lan ramah lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 8+2 Gigabit PoE Switch

      8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 10-port Gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).8 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2...

    • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

      Gigabit Ethernet switch (8 port)

      gambaran produk: CF-G108W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...

    • 4+2 Gigabit PoE Switch

      4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 6-port gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).4 10/100/1000Mbps port listrik downlink, 2 1...

    • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

      16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 18-port 100 Gigabit unmanaged Poe ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).16 10/100/1000Mbps downlink kabel listrik...

    • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

      24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 24-port 100 Gigabit ngatur PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan HD lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).24 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/10...