• about19

4 + 2 Gigabit PoE Ngalih

Katrangan singkat:

4 port Ethernet downlink 10/100/1000Base-TX (port PoE)
2 uplink 10/100/1000Base-TX Ethernet port uplink
1-4 port ndhukung 24V standar PoE power supply
Output port tunggal nganti 30W, daya total kabeh mesin yaiku 120W
Port listrik uplink dual trep kanggo pangguna kanthi fleksibel jaringan lan nyukupi syarat jaringan ing macem-macem skenario.
Plug lan muter, ora persiyapan dibutuhake, gampang kanggo nggunakake
Fungsi indikasi status sing sampurna, gampang dijaga lan dikelola.
Desktop, dipasang ing tembok


Detail Produk

Tag produk

deskripsi produk:
Saklar iki minangka saklar PoE 6-port gigabit sing ora dikelola, sing dirancang khusus kanggo sistem pemantauan keamanan kayata jutaan pemantauan jaringan definisi tinggi lan teknik jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).
4 port listrik downlink 10/100/1000Mbps, 2 port listrik uplink 10/100/1000Mbps, sing 1-4 port downlink Gigabit kabeh ndhukung 802.3af/ing catu daya PoE standar, output maksimum saka port siji yaiku 30W, lan output maksimum kabèh mesin punika 30W.Output PoE 65W, desain port uplink dual Gigabit, bisa ketemu panyimpenan NVR lokal lan saklar agregasi utawa sambungan peralatan jaringan eksternal.Desain switch pilihan mode sistem sing unik ngidini pangguna milih mode kerja sing wis disetel miturut kahanan nyata aplikasi jaringan, supaya bisa adaptasi karo lingkungan jaringan sing ganti.Cocog banget kanggo hotel, kampus, asrama pabrik lan perusahaan cilik lan menengah kanggo mbentuk jaringan sing murah.

Model CF-PGE204N
Karakteristik Pelabuhan pelabuhan hilir 4 10/100/1000Base-TX port Ethernet (PoE)
port pstream 2 port Ethernet 10/100/1000Base-TX
Fitur PoE standar PoE Sumber daya DC24V wajib standar
Mode sumber daya PoE Mid-End Jumper: 4/5 (+), 7/8 (-)
Mode sumber daya PoE Output PoE port tunggal ≤ 30W (24V DC);kabeh mesin PoE daya output ≤ 120W
kinerja exchange standar web IEEE802.3; IEEE802.3u; IEEE802.3x
kapasitas exchange 12Gbps
rate forwarding paket 8.928Mpps
Metode pertukaran Simpen lan maju (kacepetan kabel lengkap)
Tingkat perlindungan pangayoman kilat 4KV standar eksekutif: IEC61000-4
Proteksi statis Discharge kontak 6KV;discharge udhara 8KV;standar eksekutif: IEC61000-4-2
ngalih DIP OFF Tingkat port 1-4 yaiku 1000Mbps, jarak transmisi 100 meter.
ON Tingkat port 1-4 yaiku 100Mbps, jarak transmisi 250 meter.
Spesifikasi Daya Tegangan input AC 110-260V 50-60Hz
Daya Output DC 24V 5A
konsumsi daya mesin Konsumsi daya siyaga: <5W;konsumsi daya mbukak lengkap: <120W
Indikator LED PWRER Indikator Daya
Ngluwihi Indikator DIP switch
indikator jaringan 6* Link/Undhang-Ijo
Indikator PoE 4 * PoE-Abang
Karakteristik lingkungan Suhu operasi -20 ℃ ~ +60 ℃
suhu panyimpenan -30 ℃ ~ +75 ℃
Kelembapan kerja 5%-95% (ora ana kondensasi)
struktur njaba Ukuran produk (L × D × H): 143mm × 115mm × 40mm
Cara instalasi Desktop, dipasang ing tembok
bobot bobot net: 700g;Bobot reged: 950g

Pira daya saklar POE?
Daya saklar POE minangka indikator penting kanggo nemtokake pro lan kontra saklar POE.Yen daya saklar ora cukup, port akses switch ora bisa diisi kanthi lengkap.

Daya sing ora cukup, peralatan akses ngarep ora bisa digunakake kanthi normal.
Daya sing dirancang saka saklar POE dirancang miturut standar sumber daya POE sing didhukung dening saklar POE lan daya sing dibutuhake dening piranti akses.
Kabeh ngalih POE standar diprodhuksi ndhukung IEEE802.3Af / ing protokol, kang bisa kanthi otomatis ndeteksi daya saka piranti powered, lan port siji bisa nyedhiyani daya maksimum 30W.miturut

Karakteristik industri lan kekuwatan terminal panampa daya sing umum digunakake, daya umum saklar POE yaiku:
72W: POE ngalih utamané digunakake kanggo akses 4-port
120W, utamané digunakake kanggo 8-port akses POE ngalih
250W, utamané digunakake kanggo 16-port lan 24-port ngalih akses
400W, sawetara akses 16-port lan akses 24-port digunakake ing ngalih sing mbutuhake daya luwih.
Saiki, switch POE biasane digunakake kanggo ndjogo video keamanan lan jangkoan AP nirkabel, lan digunakake kanggo ngakses kamera ndjogo utawa hotspot AP nirkabel.Daya saka piranti iki Sejatine ing 10W.
, supaya ngalih POE kanthi bisa ketemu aplikasi saka jinis peralatan.
Kanggo sawetara aplikasi industri, peralatan akses bakal luwih gedhe tinimbang 10W, kayata speaker pinter, daya bisa tekan 20W.Ing wektu iki, switch POE standar bisa uga ora diisi kanthi lengkap.

Ing kasus kaya mengkono, saklar karo daya cocog bisa selaras kanggo customer kanggo ketemu requirement mbukak lengkap.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 8+2 Gigabit PoE Switch

      8 + 2 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 10-port Gigabit unmanaged PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).8 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2...

    • 24+2+1 Full Gigabit PoE Switch

      24 + 2 + 1 Full Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 24-port 100 Gigabit ngatur PoE ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan HD lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).24 10/100/1000Mbps downlink port listrik, 2 10/100/10...

    • 16+2 100 Gigabit PoE Switch

      16 + 2 100 Gigabit PoE Ngalih

      gambaran produk: Ngalih iki 18-port 100 Gigabit unmanaged Poe ngalih, kang dirancang khusus kanggo sistem ngawasi keamanan kayata mayuta-yuta ngawasi jaringan dhuwur-definisi lan engineering jaringan.Bisa nyedhiyani sambungan data rapi kanggo 10/100/1000Mbps Ethernet, lan uga nduweni fungsi sumber daya PoE, kang bisa sumber daya kanggo piranti powered kayata kamera ndjogo jaringan lan nirkabel (AP).16 10/100/1000Mbps downlink kabel listrik...

    • Gigabit Ethernet switch (5 ports)

      Gigabit Ethernet switch (5 port)

      gambaran produk: CF-G105W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 5 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...

    • Gigabit Ethernet switch (8 ports)

      Gigabit Ethernet switch (8 port)

      gambaran produk: CF-G108W seri Gigabit Ethernet ngalih seri punika unmanaged Fast Ethernet ngalih dikembangaké dening kita perusahaan, karo 8 10/100/1000Base-T RJ45 bandar.Nyadari sambungan sing trep lan ekspansi jaringan.Solusi backplane gedhe lan chip ngoper cache gedhe luwih disenengi kanggo nambah tingkat nerusake file gedhe, lan bisa ngatasi masalah pembekuan video lan mundhut gambar kanthi efektif ing lingkungan pemantauan definisi tinggi ...